Data Recovery Harde Schijf Nederland

Een Data Recovery Verzorgen Voor U !

 

 

Erg snelle en goede service. Daar waar anderen het niet opgelost kregen of de hoofdprijs vroegen, werd ik hier erg efficient geholpen.

Zeer correct en snel geholpen. Duidelijk (no cure no pay, wel enige kosten voor retour sturen van de schijf).

Nog een van de weinige ondernemers waar je je als klant ook koning waant. Goede service en adviezen, eerlijk in wat je wel en niet van hem mag verwachten.

Heb je klachten of problemen met je computer, dan kun je goed terecht bij dit bedrijf om te kijken of het op te lossen is.

Snel, vriendelijk en eerlijk met een heel zachte prijs. Ik zou deze aan iedereen aanbevelen.

 

Een data recovery bied de oplossing om verloren data weer terug te krijgenVan techlab tot cleanroom kunnen wij een data recovery uitvoeren. Een harde schijf hoeft immers niet altijd een cleanroom in om de data te recoveren. Als een harde schijf niet meer opspint kan dit duidelijk aan de elektronica liggen. Hier zal een techlab noodzakelijk zijn.

Lees verder

Low budget data recovery indien mogelijk is de goedkoopste oplossing

20 September 2012

Kwaliteit staat voorop en we zijn al acht jaar actief op het gebied van data recovery. Door te bemiddelen tussen klant en cleanroom recovery bedrijf weten wij als de beste welk traject en bij wie het beste gevolgd kan worden.

Lees verder
Comments: 5 Reacties van Klanten

Techlab

Techlab behandelingen

In een techlab kan de electronika aan de onderkant van de harde schijf gerepareerd worden. Ook geheugenkaartjes zoals sd cf usb sticks enz worden hier behandeld. Dit vereist geen cleanroom.

Lees verder

Cleanroom

Cleanroom behandelingen

In een cleanroom worden hoofdzakelik harde schijven behandeld. Hier zal een data recovery engineer de leeskop kunnen verwisselen of het hele mechaniek vervangen bij een motorstoring.

Lees verder

Lowbudget

Lowbudget behandelingen

Lowbudget betekend hier dat dit de goedkoopste prijs is om een data recovery uit te voeren. Het kan hier gaan om geformateerde harde schijven of harde schijven met een sector probleem. Electronika in een aantal gevallen ook.

Lees verder